top of page
Construction

REFERENSSIT

Oy Ekocoil on vuosikymmenien saatossa toimittanut lukuisia ratkaisuja moniin erilaisiin ja hyvin vaativiinkin kohteisiin. Ekocoilin lauhduttimia, nestejäähdyttimiä, lamellipattereita, levylämmönvaihtimia sekä muita tuotteita löytyy esimerkiksi sadoista erityyppisistä rakennuksista, laivoista sekä näyttöpaneeleista niin Suomesta kuin muualta maailmastakin.  Räätälöimme tuotteemme yhdessä asiakkaan kanssa ja joustavat tuotantomenetelmämme takaavat sen, että pystymme vastaamaan tarkasti asiakkaan vaatimuksiin.

pieni_rivistö.jpg

Ekocoil on suunnitellut ja toimittanut nestejäähdyttimiä suuriin datakeskuksiin. Näissä tarkka optimointi on ollut äärimmäisen tärkeää ja olemme työstäneet ratkaisua tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa löytääksemme parhaan mahdollisen  konfiguraation (mm. materiaalivalinnat, puhaltimet, sähköt). Lue lisää tästä referenssitarinasta.

 

Ekocoilin tyytyväisiä asiakkaita ovat mm. Enerkyl Oy, Suomen Tekojää Oy, Finnsementti Oy, Recair Oy sekä Huurre Group.

Eino Talsi Oy on luotettava ja kokenut ekonomaisereiden sekä ilman esilämmittimien toimittaja ja yrityksen tuotteita löytyykin jo useista kymmenistä voimalaitoksista koti- ja ulkomailta. Lisäksi Eino Talsin ripaputkipattereita on toimitettu moniin erityyppiseen tiloihin, kuten kouluihin, toimistoihin, myymälöihin, lentokentille ja myös moniin uudisrakennus- ja kunnostuskohteisiin.

Talsin kuvia 032.jpg
ssab_44994.jpg

SSAB

SSAB:n Hämeenlinnan laitoksessa on käytössä kaksi Eino Talsin ekonomaiseria. Niillä otetaan lämpöä talteen sinkitysprosessin maakaasukattilasta. Talteenotettu höyry hyödynnetään johtamalla se takaisin tehtaan prosesseihin ja lämpöverkkoon. SSAB:n mukaan ekonomaiserit ovat toimineet moitteettomasti.

Hämeenlinnan Osuusmeijeri

Ekocoil optimoi ja  valmisti suunnitelmien mukaisesti nestejäähdyttimen tehtaallemme. Rahdin ja nosturin hankinta kuului myös Ekocoilille, jotka tulivat myös täsmällisesti sovittuna hetkenä.

 

Olemme erittäin tyytyväisiä hankintaamme.

HLOM-logo_200.png
wavin_kontakti400x400.jpg

Wavin Labko

Eino Talsi toimitti ekonomaiserin kangasalalaiselle Wavin Labko Oy:lle. Wavin-Labko valmistaa muovisia putkistojärjestelmien osia rotaatiovalu-uunilla. Ekonomaiserilla otetaan talteen lämpöä ja tätä hukkalämpöä käytetään kiinteistön lämmitykseen, jolloin säästetään maakaasua.

 

Vattenfall

Vattenfallenin Nyköpingin lämpölaitoksella on ollut Eino Talsin palamisilman esilämmitin käytössä jo vuodesta 1993 lähtien. Erinomainen esimerkki Eino Talsin tuotteiden kestävyydestä.

 

vattenfall_16231.jpg

Coromatic

Se, mihin kiinnitimme Ekocoilissa ensimmäisenä huomiota, oli heidän tarkasti optimoitu nestejäähdyttimien tekninen informaatio. Se vastasi tarkasti tarjouspyyntöämme. Säästimme aikaa oman tarjouksemme tekemiseen.

 

Jotta me voimme olla laadukas, palveleva ja pitää asiakkaamme tyytyväisenä, haluamme toimia Ekocoilin tyyppisen kumppanin kanssa.

Pyrimme asettamaan riman korkealle ja tehtävämme on olla kaikissa tilanteissa asiakkaidemme luottamuksen arvoinen. Toimintamme perustuu asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden kokonaisvaltaiseen optimointiin.

 

Ekocoilin toimitusvarmuus oli kokemuksemme mukaan

100 %:nen, ”just in time”!

coromatic_logo-300x188.png
bottom of page