top of page

EKOCOIL-KONSERNI

Oy Ekocoil on toiminut Turengissa vuodesta 1977 lähtien. Nykyään Ekocoil-konserniin kuuluvat emoyritys Ekocoil, sen tytäryhtiö Ekopatter Oy sekä lahtelainen Eino Talsi Oy. Yhdessä nämä kolme pystyvät tarjoamaan alallaan yhden markkinoiden monipuolisimmista tuotevalikoimista.

monster1_edited.jpg

OY EKOCOIL

Oy Ekocoil on toiminut Turengissa vuodesta 1977 lähtien. Nykyään  Ekocoil konserniin kuuluvat emoyritys Oy Ekocoil, sen tytäryhtiö Ekopatter Oy sekä lahtelainen Eino Talsi Oy. Yrityksissä yhdistyy vuosikymmenten monipuolinen osaaminen sekä kokemus erilaisten lämmönvaihdintuotteiden kehittämisestä sekä valmistamisesta.

 

 Ekocoil on Suomen johtava lamellipattereiden, ilma/ilma levylämmönvaihtimien, lauhduttimien, nestejäähdyttimien sekä ilmalämmittimien valmistaja. Tuotteilla on lukuisia käyttömahdollisuuksia vaihtelevissa ympäristöissä ja olosuhteissa.

 

Ekocoil on toiminut alalla jo pitkään ja sillä on vahva kokemuspohja sekä laaja asiakaskunta eri teollisuudenalojen yritysten parissa. Ekocoil on OEM-valmistaja useille alan johtaville yrityksille. Ekocoilin asiakkaina on ilmastointialan laitevalmistajia (sovellusalueina mm. jäähdytys, lämmitys ja lämmöntalteenotto), kaupan kylmä sekä energia- ja prosessiteollisuuden yrityksiä.

 

Osan Ekocoilin tuotteista valmistaa tytäryhtiö Ekopatter. Ekocoilin nykyaikaiset tuotantolaitokset sijaitsevat Turengissa Leppäkujalla ja Rastikankaalla, jossa tuotantopinta-alaa on yli 10 000 m². Ekocoil työllistää yli 70 henkilöä.

 

Ekocoililla on sertifioitu ISO9001:2015 laatujärjestelmä sekä ISO14001:2015 ympäristöjärjestelmä. 

Talsin kuvia 043.jpg

EINO TALSI OY

Eino Talsi Oy on aloittanut toimintansa jo vuonna 1945. Eino Talsi Oy valmistaa ripaputkitekniikalla hiiliteräksestä, ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä ilman esilämmittimiä ja lämmöntalteenottopattereita, ekonomaisereita, höyryluvoja ja TRP-ripaputkipattereita sisätilojen lämmitykseen sekä muita neste/kaasulämmönsiirtimiä, kuten kuumaöljypattereita ja ruostumattomia höyrypattereita.

 

Eino Talsilla on vuosikymmenten kokemus ja osaaminen ripaputkituotteiden kehittämisestä ja valmistamisesta. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Lahdessa, jossa se työllistää 10 henkilöä.

 

Eino Talsi Oy:n asiakkaita ovat muun muassa metalli-, puunjalostus-, elintarvike- ja kemianteollisuus sekä energiantuottajat ja ympäristöhuoltolaitteiden valmistajat ja välittäjät.

 

Eino Talsi Oy noudattaa tuotannossaan sertifioituja ISO 9001:2015 sekä ISO 3834-2 standardeja.

bottom of page