top of page
Apartment Building

Ekocoil-konserni on vuosikymmenien saatossa toimittanut lukuisia ratkaisuja moniin erilaisiin ja hyvin vaativiinkin kohteisiin. Ekocoil-konsernin lauhduttimia, nestejäähdyttimiä, lamellipattereita, levylämmönvaihtimia sekä ripaputkituotteita muita tuotteita löytyy esimerkiksi sadoista erityyppisistä rakennuksista, laivoista sekä erikoiskohteista, kuten näyttöpaneeleista ja lentosimulaattoreista niin Suomesta kuin muualta maailmastakin.  Räätälöimme tuotteet yhdessä asiakkaan kanssa ja joustavat tuotantomenetelmämme takaavat sen, että pystymme vastaamaan tarkasti käyttökohteen vaatimuksiin.

 

Ekocoil on suunnitellut ja toimittanut nestejäähdyttimiä suuriin datakeskuksiin. Näissä tarkka optimointi on ollut äärimmäisen tärkeää ja olemme työstäneet ratkaisua tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa löytääksemme parhaan mahdollisen  konfiguraation (mm. materiaalivalinnat, puhaltimet, sähköt). Lue lisää tästä referenssitarinasta.

 

Ekocoilin tyytyväisiä asiakkaita ovat mm. Enerkyl Oy, Suomen Tekojää Oy, Finnsementti Oy, ETS NORD sekä Huurre Group.

REFERENSSIT

246.png

VAPO

Ilomantsissa toimii Neovan (Vapo) aktiivihiilitehdas, joka on lajissaan Suomen ensimmäinen. 
Toimitimme tähän tehtaaseen lukuisia teollisia liuosjäähdyttimiä. Kyseessä on täysin uusi tuotesarja, joka kehitettiin teollisiin erityiskohteisiin. Ekocoilin liuosjäähdyttimet ovat energiatehokas ja toimintavarma valinta vaativiin käyttöolosuhteisiin.

PCBI logo cropped .jpeg

PCBI

"Se, mihin kiinnitimme Ekocoilissa ensimmäisenä huomiota, oli heidän tarkasti optimoitu nestejäähdyttimien tekninen informaatio. Se vastasi tarkasti tarjouspyyntöämme. Säästimme aikaa oman tarjouksemme tekemiseen.

 

Jotta me voimme olla laadukas, palveleva ja pitää asiakkaamme tyytyväisenä, haluamme toimia Ekocoilin tyyppisen kumppanin kanssa. Pyrimme asettamaan riman korkealle ja tehtävämme on olla kaikissa tilanteissa asiakkaidemme luottamuksen arvoinen. Toimintamme perustuu asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden kokonaisvaltaiseen optimointiin.

 

Ekocoilin toimitusvarmuus oli kokemuksemme mukaan

100 %:nen,  just in time."

vattenfall_16231.jpg

VATTENFALL

Vattenfallenin Nyköpingin lämpölaitoksella on ollut Eino Talsin palamisilman esilämmitin käytössä jo vuodesta 1993 lähtien. Erinomainen esimerkki Eino Talsin tuotteiden kestävyydestä.

ssab_44994.jpg

SSAB

SSAB:n Hämeenlinnan laitoksessa on käytössä kaksi Eino Talsin ekonomaiseria. Niillä otetaan lämpöä talteen sinkitysprosessin maakaasukattilasta. Talteenotettu höyry hyödynnetään johtamalla se takaisin tehtaan prosesseihin ja lämpöverkkoon. SSAB:n mukaan ekonomaiserit ovat toimineet moitteettomasti.

HLOM-logo_200.png

HML OSUUSMEIJERI

"Ekocoil optimoi ja  valmisti suunnitelmien mukaisesti nestejäähdyttimen tehtaallemme. Rahdin ja nosturin hankinta kuului myös Ekocoilille, jotka tulivat myös täsmällisesti sovittuna hetkenä.

 

Olemme erittäin tyytyväisiä hankintaamme."

wavin_kontakti400x400.jpg

WAVIN

Eino Talsi toimitti ekonomaiserin Wavin konsernille. Wavin valmistaa muovisia putkistojärjestelmien osia rotaatiovalu-uunilla. Ekonomaiserilla otetaan talteen uunin ylijäämälämpöä ja tätä hukkalämpöä käytetään kiinteistön lämmitykseen, jolloin säästetään maakaasua.

bottom of page