UNIIKKIA LÄMMÖNTUOTTOA: TRP-RIPAPUTKIPATTERIT

TRP -ripaputkipattereita voidaan käyttää rakennusten ja sisätilojen lämmitykseen. Matalan rakenteensa ansiosta patteri soveltuu erityisen hyvin esimerkiksi suurten lasijulkisivujen kohdalle. Eino Talsi Oy:n ripaputkipatterit ovat tehokkaita, taloudellisia sekä toimintavarmoja. Niiden lämmönlähteenä toimii vesi.

 

Eino Talsin ripaputkipatteri vie vähän tilaa ja sen rakenne on erittäin yksinkertainen. Tuote koostuu loimuripaputkesta yhteineen sekä tarpeen mukaan seinä- tai lattiakannakkeista. Rivoituksen ansiosta patterin lämpöpinta on ulkomittoihin nähden suuri, mikä mahdollistaa tehokkaan lämmönsiirron. Ripaputkipatteri on myös helppo pitää puhtaana. Toimitamme TRP -ripaputkipattereita RAL Classic -värikartan mukaisilla väreillä maalattuna.

KÄYTTÖKOHTEET

DOKUMENTIT

Patterit ovat räätälöitävissä mitä erilaisimpiin käyttöympäristöhin. Ripaputkipattereita on mahdollista valmistaa useissa eri muodoissa sekä väreissä. Lukuisat räätälöintimahdollisuudet takaavat sen, että ripaputkipatteri tukee suunnittelijan visiota ja lisäksi vastaa jokaisen kohteen yksilöllisiin lämmitysvaatimuksiin.  Ulkomuodoltaan ”vintage” -tyyliset ja retrot patterit sopivat moniin kunnostuskohteisiin.

Tuote-esite, mittatietoja sekä ripaputken lämmönluovutus löytyvät dokumentit-sivulta.

Oy Ekocoil

Myynti: +358 40 456 0022

Osoite: Leppäkuja 3, 14200 Turenki

Eino Talsi Oy

Myynti:  +358 40 777 0306

Osoite: Askonkatu 13 15100 Lahti Finland